teamcompetitie 2017-2018

Op zondag 24 juni 2018 werd de finale van de teamcompetitie 2017-2018 gespeeld volgens onderstaand afvalsysteem.

Het team van Letland werd verrassend kampioen nadat ze in de competitie niet verder gekomen waren dan een 5e plaats.

Het team van Letland met v.l.n.r. Vera Bruggink, Miqdad Jawad, Romain van Geelen, Issa Laurent, Willem Siekman, Lars Drabbe, Cas de Lange en Thomas Kas.

Het team van Wales met v.l.n.r. E, Figo Kapteijns, Baykal van Delden, Dante van den Corput, Boeli Keus, Thomas Akkerman, Suzie Veldhuijzen en Liam van de Heuvel.

Het team van Bolivia met v.l.n.r. Alex Raaijmakers Perrotin, Teuntje Stoel, Paul Guldenmundt, Lisandro Longone, Sanna van den IJssel, Julian Cornelis, Laurens van Leuven en Robien den Hollander.

Het team van Koeweit met v.l.n.r. Angus Mattiske, Samuel van Deursen, Orestes Fournier, Srivatsan Subbaraman, Peter Schotte, (Sirius Voute ontbreekt op de foto), Roos Boots en Marko Kleijn.

Het team van Zambia met v.l.n.r. Tess Hietbrink, Julian Tjan, Alexander Boes, Diogo Jansen (Linde Hoorn ontbreekt op de foto), Alexander van Neer, Koert Siekman en Nicolas Gruss.

Het team van Servië met v.l.n.r. Quint Hosemann, Mees Veenhuis, Stijn Overhoff, (Thijs van den IJssel ontbreekt op de foto), Rita Ribeiro, Vittorio Martinez, Louis van Hasselt en Ruben van der Marel.

Het team van Maleisië met v.l.n.r. David van Es, Robert van Neer, Pelle Vonk, Berend Huisman, (Jasper van Bemmelen ontbreekt op de foto), Maika Lips, Karsten Ritsema van Eck en (Kees Witte ontbreekt op de foto).

Het team van Paraguay met v.l.n.r. Olivier Scholten, Diederik Elias, (Ruben Walta ontbreekt op de foto), Rommert Geeven, Nout Frenken, Mick Vermeulen, Giulia Ellero en (Laura Evers ontbreekt op de foto).

De individuele kampioenen met v.l.n.r. E, Miqdad Jawad, Romain van Geelen, Paul Guldenmundt, Dante van den Corput, Rita Ribeiro, Peter Schotte, Vittorio Martinez, Karsten Ritsema van Eck en Ruben van der Marel.